Här kan Du läsa om de olika behandlingarna, alla lika avslappnande och balanserande för både kropp & själ!

 
Detox Spa
En lyxig behandling med ånga och örter i kombination med massage. Du ligger bekvämt med huvudet utanför tältet medan kroppen renas med läkande och lugnande örter. Ångbehandling är bra mot värk i leder och muskler och ger även en extra skjuts för dig som vill gå ner i vikt. (rek ej för dig med hjärtbesvär/högt blodtryck.)
Behandlingstid: ca 60 alternativt 90 minuter
Pris: 550Kr respektive 750Kr
 
Swedana Detox
Värmebehandling med ånga och örter. Svettbehandling stimulerar immunsystemet, förbättrar cirkulationen och hjälper kroppen att bli av med gifter/slaggprodukter/celluliter. Ger en extra skjuts mot viktminskning.
Behandlingstid: ca 30-40 minuter
Pris: 450Kr

   
Helkroppsmassage Abhyanga
Massage med varm olja, en mycket behaglig behandling som motverkar stress och förbättrar sömnen. Stärker nervsystemet, ökar cirkulationen och ger en djup avslappning i kropp och sinne.
Behandlingstid: ca 60 minuter
Pris: 550Kr

   
Helkroppsmassage Vishesh
En lite kraftigare helkroppsmassage med varm olja. Massagen har samma effekter som Abhyangans, men kan också lösa upp djupt liggande spänningar.
Behandlingstid: ca 60 minuter
Pris: 550Kr

   
Garshan
Torrmassage med råsidenvantar som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, matsmältningen, ämnesomsättning, cirkulation samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med varm oljemassage.
Behandlingstid: ca 60 minuter
Pris: 550Kr

   
Indisk ryggbehandling
Som balsam för stela ryggar och axlar. Traditionell Indisk ryggbehandling med värmebehandling och lätt oljemassage över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att terapeuten masserar ryggen med varma tygknyten fyllda med färska och torkade örter. Behandlingen bör upprepas inom 5 dagar för bästa resultat.
Behandlingstid: ca 40 minuter
Pris: 500Kr ~ 2ggr kostar 750Kr

   
Marmabehandling
Med mycket lätt beröring, speciellt anpassad eterisk olja och uppmärksamhet, stimuleras och renas kroppens marmapunkter dvs energipunkter. Stress och orenheter sätter sig i dessa punkter. Behandlingen ger snabbt en djup vila.
Tre behandlingar tätt efter varandra rekommenderas för bästa resultat.
Behandlingstid: ca 60 minuter
Pris: 500Kr ~ 3ggr kostar 1300Kr

   
Indian Headmassage shiroabhyanga
En behandling av huvud, ansikte, nacke och axlar. Behandling kan ges med eller utan olja och löser upp stress, ger ökad klarhet i sinnet. Stress sätter sig ofta som värk i dessa områden. Massagen stimulerar cirkulation och flöden i huvudet samt lugnar ner tankarna och sinnet.
Behandlingstid: ca 30-40 minuter
Pris: 450Kr
 
(Shirodhara) Behandling ej alltid tillgänglig
En jämn ström av kroppstempererad olja rinner ner över panna och skalp. Detta är en lugnande och mycket avstressande behandling där spänningar och huvudvärk kan lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro. Motverkar mentala obalanser och sömnproblem.
Behandlingstid: ca 30 minuter
Pris: 500Kr

   
Jin Shin Jyutsu
Jin Shin Jyutsu är en orientalisk form av energibalansering med hjälp av akupressur. Metoden går ut på att energipunkter stimuleras så att blockerad energi åter kan flöda naturligt och fritt. Kan hjälpa mot problem som stress, huvudvärk, hyperaktivitet, led och muskelproblem.
Behandlingstid: ca 60 minuter
Pris: 500Kr

   
Reiki healing
Reiki betyder universell kraft och har sitt ursprung i Japan. En naturlig healingmetod som används i hela världen. Behandlingen är ansträngningslös och mycket vilsam.
Behandlingstid: ca 50 minuter
Pris: 500Kr

Välkommen